Beneficiind de personal cu o inalta calificare in domeniul construtiilor, specialistii nostri va vor oferi intotdeauna solutia cea mai eficienta in raportul calitate-pret. Firma dispune de utilaje de ultima generatie in domeniul constructiilor, imbunatatindu-si constant performantele de calitate a lucrarilor executate.


   SC ECO STRUCTURI SRL are in curs de implementare sistemul integrat de management Calitate-Sanatate-Mediu, ceea ce va asigura ca planurile si constructiile dumneavoastra vor avea „STRUCTURI” temeinice, iar finisajele interioare si exterioare vor fi pe gustul dumneavoastra.

     Partenerii nostri, furnizeaza materiale de cea mai buna calitate, noi, dispunem de toata seriozitatea pe care o acordam clientilor nostri.

   Montajul este posibil chiar și în condiții dificile – termen scurt de livrare
Unul din avantajele porților noastre este termenul scurt de livrare. Al doilea este gradul înalt de izolație, gama largă de modele și variantele de culori . În cazul porților industriale OLYMPS DOOR - FACTORY STIL cu izolație poliuretanică se fabrică inclusiv feroneria în Europa și îndeplinesc din plin cele mai înalte pretenții de preciziei la execuție.
  Livrare rapidă
Porțile pentru garaje produse după gustul clientului se pot livra în termen de 14 zile.
Structura
Poarta poate fi compusă din panouri de 500 și de 610 mm înălțime care se pot combina între ele. După cerință se pot combina panouri standard din oțel cu ramele vitralilor albe, negre sau combinate.Poartă din oțel cu suprafață vopsită de înaltă calitate
Copyright © EcoTotal 2008. Toate drepturile rezervate
Tipuri izolatii casete panou
Tipuri izolatii casete panou
Tipuri izolatii casete panou
Spumă poliuretanică
Cu izolatie de polistiren
Fără izolație.
Bine ati venit pe pagina ECO total. La noi gasiti solutii profesionale pentru garajul dumneavoastra.
Accesorii
Automatizari